BORN IN UKRAINE нова патріотична колекція Vika Adamskaya

BORN IN UKRAINE
нова патріотична колекція Vika Adamskaya
 
 
 
Обличчям колекції стала волонтерка Хмельницької обласної адміністрації Ілона Іванчук
 
 
Родом із міста-героя України – Харкова – бренд VIKA ADAMSKAYA випустив капсулу BORN IN UKRAINE, до якої увійшли знакові для марки моделі: спортивні костюми, кардигани, джемпери, футболки, шкарпетки та бейсболки. Народжена в часи війни колекція, наповнена
любов'ю до рідної країни, вірою в український народ та повагою до кожного українця, який у цей непростий час допомагає не словом, а ділом.
 
 
Символи колекції – зображення голуба, значок UA, вписаний у серце, створений популярною fashion-иллюстраторкою Марією Сусловою, а також принти Volunteer, Peace та напис «Я їду додому».
 
 
Бренд не перестає нагадувати собі і кожному, що перемога зовсім скоро, a наші волонтери – це нові супергерої, про яких потрібно зняти фільм або, як мінімум, намалювати комікс.
 
 
Основні кольори колекції – синій та жовтий, головне, щоб одразу було видно – ми з України, і абсолютно не важливо, в якій ми зараз країні та яке взуття на нас одягнене. Цією капсулою VIKA ADAMSKAYA висловлює підтримку усій волонтерській спільноті і нагадує, що допомогу потрібно цінувати. У скрутні часи, коли Харків страждав від страшних обстрілів, Віка Адамська передала теплих речей зі свого складу вартістю 1,5 млн. гривень для постраждалих. Тепер частка коштів, отриманих від продажу капсули, бренд відправить на підтримку волонтерської організації Peace for Kharkiv. Вже відкрито pre-order на колекцію, щоби ви могли першими забронювати свої улюблені речі до офіційного старту продажів.