10-РІЧЧЯ БРЕНДУ VIKA ADAMSKAYA СВЯТКОВА КОЛЕКЦІЯ

10-РІЧЧЯ БРЕНДУ VIKA ADAMSKAYA
СВЯТКОВА КОЛЕКЦІЯ



Сьогодні комфорт і fashion - це нероздільні складові одного цілого. Якщо раніше мода здебільшого ставила за ціль показати шик та привернути погляди до себе, то зараз простір заполонила різноманітність й індивідуальність у підборі вбрання.
 
 
Зручний і затишний кежуал вже давно закріпив одну із лідируючих позицій серед молоді, а також набирає обертів й серед більш зрілих людей. Тому майстри модної справи гармонійно поєднують звичайний комфорт із діловим стилем або з романтичними фантазіями.
 
 
Дизайнер Віка Адамська презентвала свою святкову лінійку з нагоди 10-річчя бренду. Повсякденний одяг від модного дому дизайнера не втрачає своєї актуальності, а певні моделі стали бестселлерами у сегменті кежуал.
 


М'які світшоти та футболки, зручні джогери й оверсайз костюми заговорили мовою комічних фраз популярної нині тематики інсайтів. Модельє розробила авторські принти й трендові меми аби задати настрою та індивідуальності кожному виробу.
 
 
У комедійній фотосесії моделі стали зірками стендап шоу та дали відсіч осінньо-зимовій меланхолії яскравою мімікою та кольоровою гамою колекції.