ФЛОРИСТИЧНА МЕЛОДІЯ КОЛЕКЦІЇ ІРИНИ ДІЛЬ

ФЛОРИСТИЧНА МЕЛОДІЯ
КОЛЕКЦІЇ ІРИНИ ДІЛЬ
 
 
Дивовижно, як може змінюватися атмосера показу від одного до іншого дизайнера.
 
 
Кожна колекція популярного дизайнера Ірини Діль - це сад жіночності і краси. Із самого першого кроку колекція підкорила глядачів своїм неординарним підходом і оригінальністю. Квіти, флора і краса природи - настільки невичерпні джерела натхнення для модного дизайнера, що здається команда Ірини вже достеменно знається на всіх видах квітів та рослин. Квіткові мотиви - вічний тренд, який ніколи не вийде з моди і жінки завжди будуть мати до нього слабкість.
 
 
Гармонійне поєднання багатошаровості і лаконічних ліній, асиметричні силуети і легкі об'ємні форми - все це спостерігається у сукнях, костюмах, комбінезонах колекції. Безперечно акценти розтавлені на жіночність суконь, яку підкреслюють легкі тканини: натуральний шовк, шифон, віскоза, фактурна білизна.
 
 
Об'ємна вишивка ручної роботи - справжня візитна картка Ірини Діль, яка також присутня і в цій колекції. Колекція - це три світи кольорів: спочатку ми бачимо карміново-червоний колір, який трансформується у бузково-фіолетовий і сріблясто-золотистий, а далі колекцію супроводжує глибокий фіолетовий. Коли на подіум виходить соковитий лимонний, а слідом і дует жовтого із помаранчевим, емоційний градус у залі зростає - колір літа і сонця безперечно є символом радості і життєлюбства.