Останній штрих. Must have серед аксесуарів та прикрас сезону осінь зима 2020 2021.

Останній штрих.
Must-have серед аксесуарів та прикрас сезону осінь - зима 2020/2021.
 
 
 
Як ми знаємо, іноді, один влучно підібраний аксесуар або прикраса робить образ бездоганним. Давайте дізнаємося, які «особливі речі» мають бути у Вашему гардеробі.
 
Ланцюги
 
Один з трендовий бумів, який заполонив подіуми. Безліч варіацій: масивні та яскраві, класичні та цікавих геометричних форм, багатошарові та з різного металу. Кожен знайде собі щось до душі.
 
 
 
Моно сережка 
 
Яскравий тренд який створює неймовірний акцент в образі.  Асиметрія завжди була в моді, але це стосується не лише одягу.
 
 
 
Довгі рукавички
 
Раніше цей аксесуар був до вподоби не всім пошановувачам моди, але світ диктує свої правила. Відношення до такого важливого тренду змінилося в завдяки умовам пандемії, а всесвітньо відомі дизайнери змогли обіграти і представити аксесуар так, що він почав виглядати ультрасучасно. 
 
 
 
Сумки oversize 
 
Усі поціновувачі комфортності вже мають цей must have у своєму гардеробі. Більше комфорту - більше місця. Тепер модниці з усього світу можуть не хвилюватися з приводу того, як вмістити все у маленьку сумочку. Сумки oversize стали частиною життя.
 
 
 
Широкий пояс 
 
Широкий пояс у списках найпопулярніших трендів сезону осінь - зима 2020/2021. Цей аксесуар має незліченну кількість візуальних варіацій. З китицями та без, з камінням або металом, зі шкіри чи синтетики, з пряжками або проста класика. Обирати Вам.
 
 
 
Прикраси з перлів
 
Перли - витонченість і ніжність, сучасність та оригінальність. Прикраси з перлами давно перестали бути просто класикою, їх використовуються у різних прикрасах та різних формах : браслети та намисто, сережки ідеальної форми та дивних вигинів, написи викладені перлами і тощо.