ROUSSIN SS20 Мені багато не треба

ROUSSIN

SS20

«Мені багато не треба»

Бренд продовжує створювати колекції з глибиною і користністю, як для людини, так і для оточуюучого середовища. Кожна коллекція - це важлиіий меседж від дізайнера і створення нового руху людей, які цінують в одязі не тільки його захисну, естетичну та соціальну функцію, а й цінують якість речей. Це рух людей, яким не потрібен fast fashion, яким «Багато не треба». Вони обмежують свій гардероб необхідними якісними речами, а улюблену куртку, як за старих часів, можуть передати своїм дітям. Це люди, яким важливі етичні аспекти моди, вони слідують принципам відповідального споживання.
 

Кожна модель на подіумі демонструвала тільки одну категорію одягу, а оголені ділянки тіла були покриті написами і слоганами колекції: «Мені багато не треба», «Прозрій», «Світло всередині тебе».

 

Колекція «Мені багато не треба» складається з однієї речі в кожній категорії одягу. Вона створена із застосуванням принципу No waste (безвідходне виробництво). При її створенні використовується чорна рефлективна стрейчева тканина та світловідбивна тканина з авторським принтом, на яку нанесені написи чорною текстильною фарбою з балончика.