СВІТ БІЛОСНІЖНОГО ВЕСТЕРНУ ВІД KACHOROVSKA X KSENIASCHNAIDER

СВІТ БІЛОСНІЖНОГО ВЕСТЕРНУ
ВІД KACHOROVSKA X KSENIASCHNAIDER 
 
 
Ну що ж, поки хтось нудьгує і споглядає дощовий настрій норовливої пані Осені. Заядлі модниці щиро радіють різким похолоданням. Адже вони кожного сезону з нетерпінням чекають, коли вже можна буде не тільки поглядувати на новенькі речі в шафі, а і покрасуватися у новому образі на вулицях улюбленого міста. Отож повіяло вітром свіжих ідей зі світу моди і ми поспішаємо потішити Вас ультра стильною капсульною колекцію Wild at Heart.
 
 
Спільне творіння двох талановитих дизайнерів Kachorovska х Kseniaschnaider - це ніщо інше як римейк на приголомшливі ковбойські чоботи у стилі захоплюючого вестерну.
 
 
Осідлати б білосніжного красеня і помчати у новеньких козаках на ранчо десь у далекій Америці. Нова лінійка створює різноманітні фантазії щодо теми утечі від повсякденності. Вишитий вручну на фабриці Kachorovska малюнок сонця та чайок над морем закликає розпочати свою подорож та додати новизни і оригінальності осіннім будням.
 
 
Сабо, чоботи-козаки, ботильйони, легінси та худі - ідеальний гардероб для молодої і свободолюбивої жінки-ковбоя. В ньому зручно і комфортно. Попри білий колір колекції дизайнери запевняють, що всі моделі взуття легкі в догляді, а підбори пофарбовані спеціальною зносостійкою фарбою, яка зберігає їх від подряпин.