Tina Karol & Kachorovska

Tina Karol & Kachorovska 
 «Сама собі свято»
 
 
Перед Новим роком кожній з нас хочеться відчути неймовірну атмосферу свята, та у метушні підготовки ми втомлюємося і святковий настрій витісняє банальне бажання відпочити.
 
Тіна Кароль впевнена, що кожна жінка може стати святом для себе. Час змінювати правила, відкладати готування олів‘є на потім і насолоджуватися собою. Артистка випустила свою першу колекцію взуття у співпраці з українським брендом Kachorovska. Колекцію наповнили босоніжки,сабо та мікросумки.
 
 
Кожна деталь колекції продумана до дрібниць: низька колодка взуття робить його неймовірно зручним, на підошві звисає прикраса, яка додає особливої чарівності кожній моделі. Взуття та сумки зроблені з сатіну. Матеріал стійкий до зношення і дуже зручний у догляді. Ремені на сабо вручну викладені камінням Swarovski, так само, як і прикраси на підошві, а мікросумка від Tina - окремий витвір мистецтва ! Кожна деталь сумки збиралася вручну, кільця і деталі прикрас колекції розробляли професійні ювеліри.
 
Українські жінки неймовірні, вони наповнені красою,силою, мудрістю, але для повного ідеалу треба додати трохи любові до себе. Тіна Кароль формулює головний месседж колекції так: « Всередені Вас є любов, всередені Вас є щастя. Не чекайте ідеального моменту, створюйте для себе свято зараз».