VOROZHBYT & ZEMSKOVA SMART-МІНІМАЛІЗМ У РАМКАХ UFW КОЛЕКЦІЇ

VOROZHBYT & ZEMSKOVA SS22
SMART-МІНІМАЛІЗМ КОЛЕКЦІЇ
 

Перший день Ukrainian Fashion Week - це особливо цікаво та хвилююче, адже всі: і українські fashion-бренди, і гості вже засумували за офлайн атмосферою і живим спілкуванням.
 
 
VOROZHBYT & ZEMSKOVA -  це гармонійний тандем двох українських дизайнерів, які демонструють тонко збалансовану моду, бездоганні якість, функціональність та комфорт. Лінійка, де панує філософія і логіка міського життя: тут кожна деталь на своєму місці, а всі елементи образу: від одягу і до аксесуарів акурато складаються у пазл.
 
 
В ній присутній розумний мінімаліз у підборі кольорової гами аби в одному гардеробі все з легкістю поєднати: теплі-карамельні нотки, приємний колір какао, соковитий лайм, а також ніжні відтінки м’яти і лаванди. Колекція дизайнерів - це продуманий крій базових речей гардеробу: футболок, піджаків і сорочок, юбок та шортів. Прямуючи містом не варто забувати і про зручне взуття, тому образи доповнюють універсальні босоніжки на плоскому ходу.
 
 
 
Споглядаючи колекцію, відчуваєш її раціоналіність і стриманість, проте одночасно у ній читається розслабленість і сексуальність силуетів, яка так приваблює.