5 головних трендів сезону осінь зима 2020/2021.

5 головних трендів сезону осінь зима 2020/2021.
 
 
Зі швидкоплинною зміною світу змінюється і мода. Колишні тренди лишаються у минулому. На заміну oversize, худі та ugly boots приходять тренди які підкреслюють деталі. Брючні та латексні костюми,осінні кольори та клітинка. Зараз вступає у моду ретро 80 - 70 років. Ми підготували для Вас 5 головних трендів сезону осінь - зима 2020/2021.
 
Костюм
 
Безліч варіацій, неймовірна текстура і крій. Костюми будь-якого характеру захопили тренди сьогодення.
 
Класичні і не дуже костюми, зі спідницею, відіграли Важливу роль і були представлені у показах таких світових і українських брендів як: Prada, Miu Miu та інші.
 
 
Брючні костюми, як завжди must have гардеробу. «Трійки», «двійкі», пастельних та яскравих кольорів, шкіряні, оверсайз та приталені - обирайте, який Вам до вподоби.
Ми бачимо їх у світових та українських колекціях: Alexander McQueen , Lacoste, Malva Florea, Darja Donezz.
 
 
 
 
Латекс
 
Набравши популярності, латекс став ключовим провокаційним трендом. Різні види та неймовірні варіації заполонили світові подіуми. Спостерігаємо цей тренд у колекціях: Saint Laurent, Balenciaga та інші.
 
 
Відтінки коричневого
 
Майже всі відтінки коричневого кьольору. Осіння насолода у будь якому вигляді.
Неймовірні речі можна знайти у колекціях: Mugler, Prada, Elena Burenina, Malva Florea 
 
 
 
Шкіра
 
За для захисту планети, fashion індустрія звертається до штучної або екологічної шкіри. Різні прояви, безліч кольорів: Fendi, Valentino, Frolov, The Coat by Katya Silchenko.
 
 
 
 
Клітинка 
 
Універсальний принт, який надихнув багатьох дизайнерів у цьому сезоні. Особливу увагу надали різновиду клітинки - максі - клітка. Моджемо помітити у колекціях: Dior, Lanvin, Andre Tan, The Coat by Katya Silchenko