Аксесуари з поглядом у майбутнє: Upcycling-колекція сумок бренду Snaked

АКСЕСУАРИ З ПОГЛЯДОМ У МАЙБУТНЄ:
UPCYCLING-КОЛЕКЦІЯ СУМОК БРЕНДУ SNAKED
 
 
"Мода - це не пір'я і стрази, мода - це коли спідниця добре сидить, коли штани візуально подовжують ноги. Коли жінка взяла в руки нову сумку, і у неї змінилося життя. "
Евеліна Хромченко
 
 
Коли ми говоримо про стильний образ, то відразу уявляємо одяг, який нам пасує і вигідно підкреслює достоїнства фігури.
Але чи справді цього достатньо? Унікальність і оригінальність силуету проявляється у деталях і наш образ по-справжньому виглядає завершеним у дрібницях. І мова йде саме про аксесуари. Мабуть, один із найнеобхідніших і найвиразніших аксесуарів є сумка. Жіноча сумочка - фактично відображення душі представниці прекрасної статі. Часто ми недооцінюємо роль даного аксесуару у власному стилі. А даремно!
 
 
Український бренд Snaked, який знається на всіх тонкощах створення неперевершеного дизайну сумок представив свою першу upcycling-колекцію. Бренд неабияк стурбований негативним впливом fashion-індустрії на довкілля. Про це свідчить підтримка такого популярного зараз громадського проєкт «Україна без сміття», який пропагує нову етичну культуру стосовно відходів. Отож Snaked планує перерахувати частину прибутку від продажу upcycling-колекції на розвиток проєкту ''Україна без сміття'' і таким чином розвинути філософію відповідального споживання. 
 
 
Ідея дати речам друге життя, виготовляючи сумочки з used-деніму, ставить за ціль виключити поняття fast fashion. В той же час  бренд Snaked продовжує пропонувати якісний, універсальний продукт і екологічний водночас. Ексклюзивні та оригінальні  сумочок з колекції upcycling  літнього дропу 2021 - це тандем високоякісної італійської шкіри та used-деніму.
 
 
Філософія бренду говорить: ''Ми створюємо сумки, які підкреслять Вас, а не вкрадуть увагу'', хочемо додати, що тепер сумки з нової upcycling-колекції не заберуть і можливість чистого від відходів майбутнього.