ARUTIUNOVA SS 2021

ARUTIUNOVA

SS 2021

 

В сезоні весна-літо 21 бренд ARUTIUNOVA продовжує запевняти жінок в їх безперечному праві на субстанціональну свободу через мову музики та бальних танців: пристрастного фламенко, невгамовну енергію пасодобля та абсолютну чуттєвість танго.
 
Іспанський народний танець пасадобль - це битва, боротьба та гармонія тіл, сповнений енергії, небезпеки та спраги. Імітація кориди, де тореро змагається з іншим тореро, плащом або биком - всі ці ролі уособлює жінка. Тому за основу колекції був обраний традиційний костюм тореадора, звідки з'явилися брюки з завищеною талією, вкорочені жакети, пелирини, кейпи та сорочки з защіпами.
 
Конструктивним елементом було обрано нижню частину списа, що відображається у вирізах на коротких юбках, сукнях та відлітній кокетці по спинці тренча. Вогняне драматичне фламенко насамперед це історія з воланами, що розлітаються під звуки гітари. Оскільки в цьому танці часто використовують хустку та віяло, дизайнер відображає це в конструкції суконь з елементами бахроми.
 
Спеціально для бренду ARUTIUNOVA художник Панчук Руслан сторив ілюстрації з орнаментами образів різноманітних тореро та віял, що лягли в основу елементів вишивки. 
 
Матеріали. Колекція створена в основному з натуральних тканин: шовк, шовк з шерстю, бавовна, віскоза 100%, або ж з додаванням полієстру.
 
Декор. Особливу увагу як завжди дизайнер приділяє декору, що вже став основою ДНК бренду.
 
Акцент зроблено на техніці: аплікація фатіном, розсип бісеру, вишивка мотивів стіклярусом, рубкою, стразами в цапах, пір'я страуса, віскозна бахрома.
 
Кольори: Леймотив колеції – палітри молочного, холодний беж, лимонний, глибину яких підкреслюють темно-блакитні тканини в трьох відтінках, а також темно зелений та чорний.