BEVZA Fall2021

BEVZA
Fall 2021
 
 
 
Бренд BEVZA продовжує підкорювати світові подіуми та ділитися спадщиною української культури. Цього разу нова колекція бренду BEVZA Fall2021 була представлена у рамках New York Fashion Week і головним натхненням та персонажем колекції став образ Княгині Ольги, що керувала країною у 10 столітті. 
 
Княгиня Ольга вважається однією з найвизначніших  постатей в Світовій Історії, це прототип сучасної української жінки з великим сердец, унікальною жіночою силою та мужністю, що приховані під жіночністю та красою. 
 
 
Уся колекція виглядає стримано і делікатно, без зайвих акцентів, але дуже наповненно. Кольорова палітра колекції насичена класичними кольорами білим, чорним, сірим, тощо. Ключовим предметом колекції стала балаклава, що була створена як прототип головного убору княгині Ольги. 
У колекції присутні довгі сукні, жилети ручної роботи,спідниці, класичні костюми, накидки з бахромою у стилі 70-х років та верхній одяг від пальто у до «шуби» виготовленної з технічних конопель. 
 
Бренд продовжує розвивати екологічні технології та створює свої колекції з перероблених матеріалів, та  текстильних залишок з минулих колекцій, що також піддалися переробці.