BEVZA ВЕСНА-ЛІТО 2022 КОЛЕКЦІЯ З ПРИСМАКОМ МОРСЬКОГО БРИЗУ

BEVZA ВЕСНА-ЛІТО 2022
КОЛЕКЦІЯ З ПРИСМАКОМ МОРСЬКОГО БРИЗУ 
 
 
Кожна людина має свої улюблені звички, місця, справи, які надають їй сили та енергії, або навпаки вводять у стан гармонії та спокою. Ми часто читаємо вдруге книги, які нам припали до душі, або слухаємо свої найулюбленіші пісні на повторі. Люди, які знайшли щось особливе, близьке їхньому серцю, стають досить консервативними. Так, опираючись на свій власний досвід, митці світу fashion, можуть дати друге життя своїм попереднім колекціям. 
 
 
Український бренд BEVZA пішов саме по цьому напрямку. Нове бачення давніх колекцій, свіжа інтерпритації старих ідей. І хоча сам бренд говорить про підняття теми копіювання у своїй новій лінійці, ми насамперед помічаємо зовсім нову хвилю стилю і оригінальності у розроблених образах. 
 
 
Що ж колекція весна-літо 2022 має аромат морського бризу і присмак літніх емоцій. Матроські топи, імітація мушлі у формі бюстгальтерів, сукні з принтами колосків, ультранизька посадка штанів, мініатюрні сумки-мушлі - все створено із думками про море.  Морська палітра відтінків, обрамлена соковитими сонячними кольорами. Поодинокі білосніжні та чорні образи додають нотки елегантності та мінімалізму. 
 
 
Хочеться надати належне дизайнеру за легкі акценти на темі sustainability. Оригінально продуманий крій суконь із клаптиків тканини, викоти у формі пластикового пакету на певних образах  - це все в черговий раз нагадує про популяризацію еко тенденцій у світі моди. Бренд продовжує використовувати екологічно чисті матеріали: органічну бавовну, трикотаж із волокон перероблених пластикових пляшок, бамбук та навіть кропива була задіяна у новій лінійці.