БЛИСК ТА СЯЙВО У НОВІЙ КАПСУЛІ DARJA DONEZZ WINTER 2022

БЛИСК ТА СЯЙВО
У НОВІЙ КАПСУЛІ  DARJA DONEZZ WINTER 2022

 

Пориньте у світ зіркового сяйва, світ іскристого святкового настрою вишуканих вбрань і особливої атмосфери разом із новою колекцією українського дизайнера Дар’я Донець winter 2022.
 
 
Заклопотані біганиною в Чорну П'ятницю, більша частина модниць, вирушили на пошуки найбажанішої та найнеобхіднішої речі для довгоочікуваного Новорічного вечора. Кожна жінка дбає про свій образ у цей урочистий зимовий вечір і бажає знайти достойну сукню, в якій вона буде найефектнішою й залишиться у центрі уваги протягом усього вечора на корпоративному святкуванні Нового року чи у колі друзів і сім'ї.
 
 
Нова колекція, створювалася з розрахунком на те, що тільки вражаючий та блискучий в прямому сенсі слова образ шукають собі прекрасні панянки. Всі сукні нової лінійки - це яскраво палаючі тканини, усипані блискітками та паєтками, стеклярусом і виразним декором. Цього року сяйво створюємо не тільки ми, а й весь наш образ - ніби натякає талановитий дизайнер. Розширюємо горизонти образів, додаючи до традиційних розкішних суконь напівпрозорі топи та вишукані брюки, що розтавляють впевнено акценти на жіночих формах. Такий образ вдало підійде до бранчу чи гамірної вечірки. Свято не за горами, то ж нова колекція відкрита для примірок і фантазій на тему святкових зустрічей.