БУТИ КОРОЛЕВОЮ СВЯТА НОВА КОЛЕКЦІЯ GASANOVA SS22

БУТИ КОРОЛЕВОЮ СВЯТА
НОВА КОЛЕКЦІЯ GASANOVA SS22
 

Оксамитовий настрій захопив Україну і хоча ми всі насолоджуємося останніми променями теплого сонця, в душі ми розуміємо, що скоро ці літні відчуття минуть. Проте ми лише радіємо новому сезону і можливості одягнути нові образи, які засвітилися на Ukrainian Fashion Week. Забути певні колекції просто не можливо, коли мелодія з показу ще довго лунає у нас в голові. Жива музика і чуттєвий виступ солістки гурту KAZKA Олександри Заріцької, який супроводжував показ GASANOVA SS22, справили неймовірно потужне враження на всіх. 
 
 
Розкішні образи, мерехтіння розсипаних камінців на сукнях, насичена і яскрава палітра добірних тканин - це все у сяйві проекторів ніби кружляло танком ідей і мрій дизайнера. Безперечно особливий стан Ельвіри Гасановавої в очікуванні малюка задав настрій усій життєрадісній лінійці. Колекція краси, енергії і свята!
 
 
Декоративні камені, сліпучі кристали, розкішні фактури - все це створювало особливий ефект, і нагадувало про візитну картку бренду - crystal dress. Кольорова гамма лінійки теж відображала святковий настрій колекції. А як же ж інакше, якщо тут панують яскраві відтінки ультрамарину, глибокої зелені, сонцелюбивого манго, закоханого червоного. Дизайнерській крій: об'ємні рукава-волани, спокусливі декольте, святкові склади і тріумфальні коміри, вдало підкреслювали призначення образів для special events.
 
 
Безсумнівно гасло колекції - дозволити собі бути шикарною і приголомшливою Жінкою. Дозволити собі бути Королевою Свята!