DARJA DONEZZ FW 20/21 Runway

DARJA DONEZZ

FW 20/21

Runway

Розкішні історичні готелі з парадними сходами, які за красою не поступалися пам'яткам архітектури, блискучі світські раути початку ХХ століття і їх рідкісні кадри фотохроніки –саме ці візуальні образи стали стартовим майданчиком при створенні нової осінньо-зимової колекції DARJA DONEZZ.
 
«Найцікавіші ідеї народжуються не в тиші, їм акомпанують події та інші люди. Скільки божевільних думок народжувалося під дзвін келихів, звуки музики і гуркіт сміху. Скільки таємниць зберігають стіни готелів, створені, як надійні щити, і тільки вихід з них відділяє від реального перебігу часу. У цьому показі я хочу впустити вас у гру: спостерігати за прекрасними мешканцями готелю і по вбранню вгадувати їх характер, таємниці і  пристрасті », - каже Дар’я Донець.
 
Головна силуетна форма, яку майстерно використовує дизайнер, це жіночні плаття, що підкреслюють вигини тіла, з акцентом на ліф. Матеріали – традиційні для бренду і відсилають нас до джерел натхнення – розкішні шифон, атлас і м'яка шерсть. У новій колекції знову з'являється ефектна вишивка, а ось палітра – аристократично витримана: чорний, відтінки перлів, лавандовий.