ЕФЕКТНА СВЯТКОВА КАПСУЛА АНДРЕ ТАНА ТА СОНІ ПЛАКИДЮК

ЕФЕКТНА СВЯТКОВА КАПСУЛА
АНДРЕ ТАНА ТА СОНІ ПЛАКИДЮК

 

Якщо Ви ретельно слідкуєте за відомим на весь світ українським дизайнером Андре Таном, то Ви знаєтеся на тому, як іменитий дизайнер полюбляє всілякі колаборації з зірками шоубізнесу та видатними постатями у світі стилю та моди.
 
 
Зовсім не довго тривала тиша після чергової спільної колекції із прекрасною Катериною Осадчою, як вже зараз модельєр встиг підготувати та представити Україні свою нову усіпішу партнерську колекцію. Цього разу творчим партнерством похвалитися з обдарованим дизайнером може яскрава та неповторна особа світу шоубізнесу - fashion-фотограф, а також эксперт реаліті-шоу «Супер Топ-модель по-українськи» Соня Плакидюк.
 
 
Нова святкова капсульна колекція - це шик і блиск епатажних, як сама Соня, моделей. Тут гротеск і бурхлива емоційність у лініях топів з воланами гармонійно поєднався із асиметричними силуетами комбенізонів та суконь, пишними та пафосними рюшами, відвертістю та розкутістю ліній вирізів та розрізів. Що ж красуням є що показати - і нова блискуча лінійка про це голосно заявляє. 
 
 
Багатогранна кольорова гамма представляє всі інтереси поціновувачів ефектних нарядів: класичним білим та чорним кольорам на зміну тут приходить малиновий та колір небесної води, теплий бежевий пропускає в перед блискучі сітчасті тканини аби привернути погляди до власниці романтичного вбрання.
 
 
Чуттєва та вражаюча колекція не може залишити байдужими і однозначно вироби із нею будуть зупиняти на собі погляди під час Новорічних зустрічей та святкувань.