ФЛОРИСТИЧНА ФЕЄРІЯ ВІД ГРУЗИНСЬКОГО БРЕНДУ LEM

ФЛОРИСТИЧНА ФЕЄРІЯ 
ВІД ГРУЗИНСЬКОГО БРЕНДУ LEM


"Навесні і влітку, з появою перших квітів і листя на деревах, земля починає прокидатися після зими. Так і світ зараз поступово пробуджується після пандемії, яка спричинила глобальну депресію". Метафоричні слова Фрідона Нігуріані, грузинського дизайнора і засновника бренду LEM влучно характеризують атмосферу, яку приніс минулорічний вітер змін. Сьогодення - це особливий час, адже зараз стерлися всі грані між минулими правилами, тенденціями і новими емоціями, мотивами, які пробуджуються у всіх індустріях, і у fashion сегменті також.
 
 
Нова лінійка SS22 грузинського бренду LEM, який вже вдруге представляє колекцію в межах Ukrainian Fashion Week, -  це лінійка, яка сповненна усіх яскравих відтінків палітри природи, це вихор барв і емоцій водночас. Як каже сам Фрідон "Буйні фарби природи і квіткові пейзажі були для мене одним із способів подолати смуток в цей складний період. Я часто купував квіткові букети і прикрашав ними свій будинок, і мені хотілося поділитися тими позитивними і світлими емоціями, які вони приносили мені, з усіма ".
 
 
Фантазія дизайнера майстерськи перевтілила дівчат-моделей у дивовижні казкові квіти, а флористичні мотиви у принтах, вишивці та аплікаціях роблять легкі блузи і жіночні сукні такими фантастичними і прекрасними, ніби лісові магічні красуні ожили у новій лінійці бренду. Аксесуари та прикраси, які виконано вручну у студії бренду в Тбілісі, гармонійно доповнюють образи колекції. Цього разу бренд розширив сіою лінійку, додавши дивовижні браслети, кольє і самобутні сумки, зв'язані з намистин.


Хочемо нагадати, що першу свою колекцію бренд представив у лютому 2021 на UFW, тоді натхненням для дизайнера став фільм-притча "Дерево бажань". Обидві колекції - це справжній подих животворної весни і літа, які пробуджують в глибині сердець світлу віру у краще і водночас обіймають картатими образами, підкреслюючи неповторність та індивідуальність власника.