FRESH FASHION ДЛЯ ТИХ, ХТО В ЦЕНТРІ УВАГИ

FRESH FASHION
ДЛЯ ТИХ, ХТО В ЦЕНТРІ УВАГИ
 
 
Щороку Ukrainian Fashion Week - це подіум для мегауспішних і всесвітньовідомих українських брендів. Але не потрібно забувати, що головна модна подія року передбачена не тільки для відомих "акул" fashion-індустрії. Адже ми також з особливим хвилюванням очікуємо покази молодих дизайнерів, які вже встигли заявити про себе в Україні або за її межами і презентують свої колекції на самодостатній платформі FRESH FASHION. 
 
Колекція бренду LAPTSO 
 
 Український бренд LAPTSO продовжує закохувати у свої колекції. Нова лінійка, як стара відома мелодія звучить крізь прозору органзу, тонкий шовк, летючу бахрому, які створюють інтригуючий жіночний силует.  Дух минулого елегантими танцюючи рухами увійшов на подіум, а разом з ним і майже столітні тренди, які дизайнер не змогла обійти увагою. Жіночність, незалежність і романтизм ідейною лінією проходять крізь усю лінійку колекції. 
 
Колекція бренду LAPTSO 
 
Ось вона: неперевершена і смілива, граціозна і впевнена в собі, мила кокетка, яка обожнює світські рандеву і галасливі компанії. Як героїня роману, вона завжди в епіцентрі подій і яскрава палітра відверто заявляє про це. Для всіх любителів ретро і для сміливців, які прагнуть виглядати органічно і стильно, - колекція успішних жінок.
 
Колекція бренду STARCHAK 
 
STARCHAK уміє привертати увагу оригінальними ідеями. Його перфоманс “DRIMÓTA” увів глядачів у етно-транс під час показу на Ukrainian Fashion Week. Дана колекція вибудована на асиметричному крої і деформованих тканинах, і вільно поміщається між комфортним одягом для прогулянок і креативним образом для світських вечірок. Чого тут тільки немає: геометричні форми, лаконічні лінії, строкаті елементи декору, аутентичні силуети і дух свободи та мужності.
 
Колекція бренду STARCHAK 
 
Кожна річ - це справді витвір мистецтва, який має свою історію і свій характер. Ось, якщо узяти до уваги, один з килемів, який завдав колоритності одному з образів. Хто б міг здогадатися, що він використовувався для покриття картоплі. Митець уміє перетворити дрібницю у шедевр під назвою "сукня-килим". Коли мова йде про етнічні мотиви то до уваги беруться авжеж натуральні тканини, які і задіяні у лінійці: вовна, віскоза та бавовна. Хочемо побажати успіху молодому художнику в такій еволюції і модернізації одягу аби із захопленням спостерігати за змінами і надалі. 
 
Колекція бренду MILD POWER
 
Креативне і модне майбутнє fashion-індустрії представила на показі і литовська засновниця бренду MILD POWER. Ніби магічна машина перекинула всіх у чарівний світ зефірних відтінків і жіночно-привабливих образів. Зовні сентиментальна, іронічна і оригінальна колекція MILD POWER NOSS22 перекидає у світ райдужних мрій, безтурботних буднів, легкості і комфорту. 
 
 
 
Пересолоджена колірна палітра, затишний крій і яскраві картаті узори ніби натякають на необхідність іноді просто поекспериментувати із своїм стилем і не боятися бути центром усім поглядів. Однозначно відчуття після показу: Оригінально і Привабливо!