ГРАЦІЙНА КОЛЕКЦІЯ DARJA DONEZZ FW 22-23

ГРАЦІЙНА КОЛЕКЦІЯ 
DARJA DONEZZ FW 22-23

 


Легко і невимушено крокували на подіумі моделі у образах від українського бренду Darja Donezz. Свіжого подиху і граціозності фасонам задавали ідеї дизайнера, натхненні відомими художниками епохи Ренесансу.
 


Приталені силуетні сукні та елегантні костюми, свіжі кольори та напівпрозорі тканини - все майстерно обіграє божественну натуру чарівної Афродити, яку у той час оспівували у своїх творіннях великі митці Рафаель та Мікеланджело.
 

 

Багатогранна лінійка охопила здається усі потребти гардеробу: тут представлені і ультрамодні топи в ансамблі з елегантними довгими спідницями та брюками різних фасонів, екстравагантні сукні з геометричними вирізами або з витонченим кроєм для романтичних прогулянок, також і верхній одяг увійшов до колекції аби завершити образ жінки.
 


Особливу увагу дмизайнер приділила брючним костюмам - вони представлені у декількох варіантах, а родзинкою колекції безперечно став симфол прекрасної Афродіти - мушля, що прикрашає вироби і придає унікальної неповторності та оригінальності моделям. І ось так, як і богиня Афродита, зображена пензлем геніальних художників, виходила із морської піни ефектно і природньо, так і моделі у вбраннях кольору морської хвилі і спіненої води крокували на показі, як героїні славнозвісних картин.