І ЗНОВУ ВЕСІЛЬНА МОДА! ANNA OCTOBER ЗІ СВОЄЮ КОЛЕКЦІЄЮ BRIDAL

І ЗНОВУ ВЕСІЛЬНА МОДА!
ANNA OCTOBER ЗІ СВОЄЮ КОЛЕКЦІЄЮ BRIDAL

 

Чи готові Ви поринути разом із нами у світ однієї з найефектніших і найкрасивіших подій весняно-літнього сезону? Авжеж мова йтиме про весільну моду. Світ весільної моди - це особлива святкова атмосфера, яка народжується у процесі створення образу. І сьогодні український бренд Anna October розповість про свої фантазії і роздуми у новій колекції Bridal.
 
 
Кожен ансамбль лінійки вражає витонченістю силуету, досить оригінальним кроєм та неспинною фантазією дизайнера. Бездоганні елегантні весільні сукні від Anna October - це справжнє втілення сучасних віянь моди та неприкритою сексуальності. Відмінною рисою колекції бренду є продуманість кожної моделі. І ми можемо беззаперечно стверджувати, що бренду вдалося створити одну із витончених і незвичайних весільних колекцій. 
 
 
Вся лінійка характеризується неповторним творчим стилем. Влучні акценти на жіночності, ніжності, чуттєвості дозволили дизайнеру створити цікаві авторські роботи, кожна з яких буквально пройнята магічним шармом неповторної нареченої!
 
 
Поряд з цим вінчальні вбрання даної лінійки - це чисті мінімалістичні сукні, доповнені квітковим декором у вигляді вінку на голові. Виглядає досить традиційно і водночас романтично. Структуровані силуети і неприкрашена тканина, нагадують про стриманість і фінкціональність. Адже носити дані вбрання можна і в подальшому на вечірки, зустрічі та інші святкові події. Звичне натхнення класики і в той же час сучасні потреби вимогливих модниць все - це створило неповторні вінчальні ансамблі Anna October.