ЮВЕЛІРНА ВИШИВКА ВІД GUZEMA FINE JEWELRY

ЮВЕЛІРНА ВИШИВКА ВІД
GUZEMA FINE JEWELRY

 


Українські жінки - це окраса нашого народу. Красиві й сміливі, мудрі і ніжні, обдаровані та ініціативні. Наші жінки, як перлини, найцінніший скарб, що ми маємо. Мами та дівчата завжди надихали чоловіків та митців створювати щось прекрасне.
 
 
Ювелірний дім Guzman Fine Jewelry уміють підкреслити жіночу елегантність українок та додати родзинки загальному образу. Цього разу бренд представив вишукану колекцію прикрас, споріднену із багатою українською спадщиною, символікою нашої країни. 
 
 
Нова лінійка SPADOK - це продовження проукраїнської хвилі, яка захопила fashion індустрію. Бренд розробив серію прикрас, виконаних із коралів та бурштину. Коштовності нагадують символіку України, майстерно виконані обриси вишивки на золоті та традиційний український символ - калина, теж акуратно ліг у основу колекції.
 
 
Колекція включає об’ємні сережки та кулон, кольє та брошку. Нова лінійка - це переплетення історії України із сучасністю, адже піксельний малюнок, що використаний при створенні виробів, нагадує пікселізацію військового візерунку на уніформі, яку носять ЗСУ.