ЮВЕЛІРНИЙ РЕЛІЗ "БАТЬКІВЩИНИ-МАТИ"

ЮВЕЛІРНИЙ РЕЛІЗ
"БАТЬКІВЩИНИ-МАТИ"
 

Американський журнал “Time” визнав «Український дух» символом року 2022. Незламність українського народу, сміливість та жага жити у вільній країні надихає усіх далеко за межами України. Самі ж українці в своїй гордості належати до такої непохитної нації популяризують свою культуру зараз як ніколи. Засновниця бренду Jjsquee Валерія Ястреб разом їх своєю подругою співачкою Дашою Суворовою вирішили створити прикрасу, яка являється для них взірцем України та її непохитного народу - статую «Батьківщину-Мати». 
 
 
Ювелірний виріб - це срібний ланцюжок 925-ї проби та фігура самої статуї, прикрашеної вінком маку. Розмір підвіски - 5 см у діаметрі, її передбачено використовувати також як сережки та брошку. 
 
 
Знаковим стало використання квітів маку у вінку для статуї. Адже ця квітка є символом війни і водночас квітка завжди була символом життя та оновлення. Про подальше оновлення ювелірної прикраси і розширення її моделей за рахунок додання діамантів та інших металів вже проговорили дизайнери. Тож надалі символічний підвіс можна буде побачити у різних варіаціях.