КИТАЙСЬКІ МОТИВИ У НОВОМУ ЛУКБЦІ BOBKOVA ОСІНЬ-ЗИМА 2021-22

КИТАЙСЬКІ МОТИВИ 
У НОВОМУ ЛУКБУЦІ BOBKOVA ОСІНЬ-ЗИМА 2021-22

 

І ось вже аромат осені в повітрі, а навколо трохи втомлений літній декор. Скоро жовтогарячий дизайнер осені розвісить скрізь розкішне убранство і ми з новим натхненням поглядатимемо у вікно. Час від часу кожному з нас потрібна муза для запалення власного внутрішнього вогню. А що ж говорити про людей мистецтва, моди, які штовхають fashion колесо далі, задаючи багатьом напрям руху.
 
 
Марина Абрамович неймовірно смілива художниця, так званий творець перформансу. Її інсталяції надихають, а споглядання її перфомансів народжує дивні глибокі відчуття та емоції. Її діяльність вплинули на творчість багатьох молодих художників, стиль яких перебував на етапі формування, а також вона стала музою і натхненням для відомого українського бренду BOBKOVA. 
 
 
Cаме шлях художниці Марини Абрамович по Великій Китайській стіні назустріч коханому, який на шляху зраджує з перекладачкою-китаянкою, став основою і натхненням для нового лукбуку бренду BOBKOVA. Свої враження від цього перформансу перейшли у цитати у новопредставленій колекції.
 
 
Новий лукбук несе енергетику китайської культури: по-новому виглядають сукні-кімоно, свій оригнальний стиль знайшли м'які костюми на запах, новий подих відчув ціпао і традиційна китайська пов'язка. В колекції представлені також східнього пошиву сукні та пальта із характерним А-подібним силуетом. Але не лише китайські мотиви лягли у основу образів. Ехом проносяться улюблені речі самої художниці і особливі моменти безпосередньо з перфоменсу, як от улюблений червоний колір художниці і светри ручної в'язки, які нагадують період, коли Марина Абрамович і Улай жили в фургоні на колесах. Поряд з виразним червоним, лінійка зберігає свою характерну бренду палітру: відтінки бежевого, молочного та блакитного.
 
 
Створюючи колекцію, дизайнер приділила увагу також оригінальності аксесуарів: здається, що сережки у формі печива-удачі являються безсумнівною перлиною нової лінійки.