МОРСЬКІ МОТИВИ У КОЛЕКЦІЇ DARJA DONEZZ

МОРСЬКІ МОТИВИ У КОЛЕКЦІЇ
DARJA DONEZZ

 

Budapest Fashion Week цього року став важливою платформою для українських дизайнерів, які не змогли прийняти участь у UFW через війну. Darja Donezz один із брендів, що приймав участь на тижні моди у Будапештів цьогоріч.
 
 
Український бренд презентував свою морську колекцію, яка присвячена водній стихії. Ефектно вода увійшла у колекцію - як символ життя і спосіб змити усі наші тривоги та отримати чудотворну енергію й силу води.
 
 
Лінійка бренду розроблена переважно у світлих та пастельних тонах, де вкраплення синього та багряного тонів, нагадують морські мотиви та передають дух води. Окремі деталі вбрань виконані у формі мушель, защіпи, які відтворюють хвилі, гудзики немов перлини та аплікація у формі риб виглядають чарівно та притягують погляди, а дизайн крою у формі корсету підкреслює граційний силует моделей.
 
 
Продовжуючи морську тему дизайнери додали грайливості та хвилястості певним виробам, збагативши фасон складами та рукавами воланами. Пишні багатошарові юбки гармонійно поєднуються із загальним образом та створюють форму морської піни та хвиль. Світла лінійка задає позитивного настрою та легкості, які такі актуальні сьогодні для всіх нас.