НОВА ГЕНЕРАЦІЯ FASHION-ІНДУСТРІЇ NEW NAMES

НОВА ГЕНЕРАЦІЯ FASHION-ІНДУСТРІЇ
NEW NAMES
 
 
Коктейль емоцій і стилів, несподівана імпровізація і нові відкриття - 49 Ukrainian Fashion Week швидкісним експресом промчав подіумом у Мистецькому Арсеналі. А нам залишилося чекати на ще більше новин світу української моди, адже в останній день головної події світу моди були представлені нові імена fashion індустрії.
 
Колекція бренду MDNT:45 SS22
 
Нова генерація дизайнерів - це сміливі і нестандартно мислячі особистості, які змінюють традиційні підходи до fashion мистецтва. Бренд MDNT:45, заснований у 2016 році, презентував свою містичну колекцію. Мінімалізм і сексуальність, чорно-білий тандем свободи і безпринципності, заманювали у світ футуристичного міста. Концептуальний одяг для тих, хто прагне виділитися з натовпу і проявляє свій характер. Асиметричний крій, глибокі геометричні вирізи проголошують нову епоху свободи і комфорту в одязі. Філосовія бренду підтримує ЕКО тенденції і ZERO WASTE.
 
Колекція бренду GOD NAKED
 
Ukrainian Fashion Week - це місце надможливостей. З появою певних колекцій виникає відчуття, що ти проникнув у потойбічну реальність. Уявити не можливо, звідки дизайнери черпають своє натхнення і які магічні сни створюють такі емоційні образи. Сміливо, впернено, безкомпромісно! Енергетичним маршем пройшлася колекція українського бренду GOD NAKED на показі. Як три бурхливі стихії тут поєдналися: природність, соціум і технічність. 
 
Колекція бренду GOD NAKED
 
Переможці Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів «Погляд у майбутнє» Єлизавета Кирилова та Владислав Дзівідзінський презентували нову колекцію “TRIPLICITY”
 
Колекція бренду YULIYA PSARYOVA
 
Легко і граціозно, немов прозорий, тендітний метелик пролетіла презентація нової колекції YULIYA PSARYOVA. Сама досконалість і невимушеність. Білосніжна колекція, яка закохує в себе. Життєдайна сила дикої природи, яка обіймає старовинні храми Камбоджі та Балі, надихнула дизайнера на створення відкритої колекції, де простота і мінімалізм говорять про довершеність і людський ідеал.
 
Колекція бренду YULIYA PSARYOVA
 
 Повітряні форми і пластичність, цікаві фактури і самобутна техніка в'язання гачком. Вбрання, в якому ти вдчуваєш себе легко і окрилено, колекція для нових мрій і проектів.
 
Колекція бренду SHEEZEN SS22
 
Чи можете Ви уявити місце, де все унікальне і наповнене, де кожен - це індивідуальність і особистість. Місце, де панує чистота, щирість і природність. Дизайнер Олександр Піскун, який ідейно надихає бренд, презентував колекцію SHEEZEN SS22 у повній відповідності тенденції sustainable fashion. Натуральні тканини, комфорт і оригінальні дизайнерські рішення у поєднанні із цікавими принтами створюють захопливе враження і приємні емоції від показу. 
 
Колекція бренду SHEEZEN SS22
 
Природні кольори: відтінки зеленого, пісочного, гірчичного та синього, топографічні візерунки - усе це привертає увагу, як і безмежно прекрасні краєвиди нашої планети. Вся лінійка бренду виготовляється невеликими тиражами і виготовлена ​​з органічних тканин сертифікації GOTS.
 
Колекція бренду NATALIYA NOVITSKA
 
Елегантна і граційна, благородна і чесна... Перші враження від нової колекції молодого українського бренду NATALIYA NOVITSKA, який заснувала стиліст зі Львова. На красиві образи можна дивитися вічно: тут жіночні силуети, акуратні шви, енергетика навіяна атмосферою 80-х. Класичні костюми з якісних тканин - це основа базового гардеробу, яка ідеально підходить для створення і бізнес, і кежуал-образів.
 
Колекція бренду NATALIYA NOVITSKA
 
Уміти розставити вірно акценти задача не з легких, але ця лінійка влучно передає неповторність і фігуристість образів, яку майстерно обіграно приталеними вбраннями. І це створює силует пісочного годинника. Родзинками колекції безумовно стали відкриті топи, мінісукні та топи з паєтками, які випромінюють свободу і вроду.