Нова космічна колекція Жана Гріцфельдта

НОВА КОСМІЧНА КОЛЕКЦІЯ ЖАНА ГРІЦФЕЛЬДТА
 
 
Сьогодні ми поговоримо про казкову Каподакію і це не через те, що давно мріємо побувати у знаменитій стародавній Греції. Ми розповімо про оригінальний тандем fashion-енергетики і космічної Каподакії, які зовсім поруч - в Україні.  

Цьогорічний фестиваль повітряних куль ''Монгольф’єрія'' буде дійсно пам'ятним для модної індустрії країни, адже один із найкреативніших, найепатажніших українських кутюр’є Жан Гріцфельдт обрав саме цю локацію для представлення колекції сезону осінь-зима 2021/2022  ''Ми заручники сузір’їв: Початок світу''.

Український дизайнер раніше говорив, що вірить в зірку кожного з нас, тому що світ багатий і в кожному з нас є в ньому місце для реалізації, для найпотаємніших бажань і їх виконання. Сказано- зроблено! Презентована колекція справді для мрійників, вона підкреслює віру у наш нерозривний зв'язок із зірками і розповідає історію про Всесвіт та 12 знаків зодіаку.

Зоряна тематика прослідковується у космічних принтах, дизайнерських паєтках і одязі із зображенням такого популярного у свій час прибульця на ім'я Альф. Дана колекція дизайнера створена у співпраці зі стилістом Назаром Дідиком. Яскравим доповненням образів стали аксесуари, виконані із переробленого пластика.  

Жан Гріцфельдт та його завжди зухвалі, сміливі, екстравагантні колекції популярні серед вітчизняних зірок шоубізу. Неабияким проявом такої прихильності та відданості до творчості дизайнера став романтичний жест його шанувальниці, яка назавжди внесла нагадування про колекцію у вигляді відмітки Secret place by Jean Gritsfeldt на карті Google Maps.