Pop-up store Ruslan Baginskiy в Парижі

Як це відбувалось:
з 6 по 10 липня pop-up store
Ruslan Baginskiy в Парижі
 


Два роки тому бренд Ruslan Baginskiy вперше презентували свою кутюрну колекцію в Парижі у готелі Crillon. За півтора року після останнього повноцінного сезону в Парижі в березні 2020 го бренд представив вже 5 колекцій онлайн і через ZOOM. По Парижу і справжнім веселощам без соціальної дистанції скучили, і ось команда Ruslan Baginskiy знову в головній модній столиці, адже з 6 по 10 липня відкрив Pop-Up Store на Rue de la Sourdiere, захопивши перший поверх інді-магазину Paradise Garage.
 

Саме туди команда привезла 10 тонн піску та іншої морської атрибутики для відтворення морського узбережжя в центрі післяковідного Парижу. Допомагала дизайнеру у втіленні задуму команда з 10 осіб. Інсталяція являє собою піщані дюни по всьому простору першого поверху, у вітрині - виготовлений з соломи логотип RB, по периметру - колекція SS21, а також перший дроп Resort 2022, який надійде в продаж по всьому світу тільки в грудні.

Гості відкриття поп-ап стору отримали у вигляді запрошення паперові капелюхи-орігамі - це з дитячих спогадів дизайнера про сімейний відпочинок в Криму і під Одесою. Тоді грошей на справжні солом'яні капелюхи ще не було, і мама Руслана складала головні убори з газети - як і всі що відпочивали у 90-х.
 


Привітати бренд приїхали: топ-модель Саша Лусс, актриса Келлі Разерфорд, співачка і актриса Соко, креативний директор Patou Гійом Анрі, актриса Еммануель Беар, актор Ніколя Морі, модель Лоли Баїя, власниця магазину Paradise Garage та інфлюенсер Естель Шімун, музикант Діма Монатік, головний редактор Harper's Bazaar Russia Дарина Веледеєва, стиліст і контриб'ютор Vogue Russia Юлія Арфуш-Лобова, стиліст Ешлі Вестон, модель Клеман Гроботек, фешн-редактор і стиліст Деклан Чан, стиліст Еміліо Тамаз, модель Елла Снайдер, інфлюенсер Yu Masui, фотограф Джаспер рішеня, контриб'ютор Vogue Mexico Лорена Вергані, глава напрямки luxury Instagram Морін Олуволе, фешн-редактор Marie Claire France Рідж Діанганаінфлюенсер Барбара Молевічінфлюенсер Еллі Дельфін, модель Аминат Мбенге.