ПОРИНЬТЕ В ЕПОХУ 90-Х РАЗОМ ІЗ БРЕНДОМ THE COAT

ПОРИНЬТЕ В ЕПОХУ 90-Х
РАЗОМ ІЗ БРЕНДОМ THE COAT
 

Молодь України прогресивна та креативна. Відкриті новому, гнучкі змінам, сміливі дівчата та хлопці окриляють своєю непохитною вірою у краще та незламним бажанням виразити свою індивідуальність. Вони мотивують та надихають дизайнерів створювати нові колекції та підкреслювати цей харизматичний і зухвалий прояв юності. 
 
 
The COAT by Katya Silchenko після успішного показу своєї колекції у Копенгагені не забарився випустити новий дроп, присвячений молодим бунтарям. Лінійка зручного і комфортного одягу одразу припадає до вподоби сучасній молоді та не тільки. Адже дух 90х, що наповнює всю лінійку, хвилею ностальгії котиться і до зрілих людей та не втрачає своєї актуальності для різних вікових категорій.
 
 
Поповнивши гардероб виробами із свіжої лінійки, можна створити різноманітні образи на кожен день: короткі міні спідниці з високою талією та кроп-топи створюють грайливий образ одного дня, а наступного можна вдягнути широкі штани карго та прикрасити себе панамою, підкреслюючи свою незалежність та емансипацію, сорочки та жакети додадуть діловитості в інші дні тижня.