ПОРТУГАЛЬСЬКІ ЗВОРУШЛИВІ МОТИВИ У НОВІЙ КОЛЕКЦІЇ KATERINA RUTMAN 2022

ПОРТУГАЛЬСЬКІ ЗВОРУШЛИВІ МОТИВИ У
НОВІЙ КОЛЕКЦІЇ KATERINA RUTMAN 2022
 
 
Шаль, португальська гітара, зворушлива пісня і потік почуттів. Головний музичний символ Португалії -  це проймаючі серце акорди фаду. Португальська музики і, в той же час, музика світу.
 
 
Виконавці фаду одягались в чорне, а жінки надівали довгі сукні і огортали плечі шаллю. Тільки уявіть собі: нічна тиша пройнялася співом про любов і ревність, про страждання та тугу, бідність і багатство. Ця музика, атмосфера Португалії - все це палкими обіймами охоплює фантазію творчих натур: художників, дизайнерів і так народжуються нові ідеї та колекції. 
 
 
Чи готові Ви здійснити свою першу fashion подорож у Португалію? Авжеж абстрактними квитками до неї слугуватиме нова колекція KATERINA RUTMAN 2022.
Нова лінійка чуттєва, смілива, подекуди сексуальна і спокуслива. Образи колекції ніби випливають із таємничого туману португальських історій кохання і пристрасті.
 Чуттєва пристрасна музика, запальне гаряче танго і трохи спекотних емоцій звучать у кожному образі і продуманих деталях убранства. 
 
 
Колекція, яка здатна підігріти ці прохолодні осінні дні! Елегантні силуети жіночого тіла, які тонуть у вогненно-червоних, стигло-малинових, глибоких чорних відтінках. Грайливий і запальний тон колекції прослідковується у пишних воланах, шкіряних вставках і легкій спадаючій тканині. 
 
 
Погляд зупиняють на собі деталі ручної роботи у вигляді нашитих білих бусин. А вишивка, яка майстерно виконана вручну додає виробам тріумфальності і ефектності.