ПРИГОЛОМШЛИВИЙ LOOKBOOK SS2022 БРЕНДУ LALLIER

ПРИГОЛОМШЛИВИЙ LOOKBOOK SS2022
БРЕНДУ LALLIER
 
 
Зустрічайте новий приголомшливий лукбук бренду Lallier SS 2022. Творча команда цього відомого українського бренду уміє підкинути вогню. Ви лиш погляньте на ці прекрасні та яскраві силуети. Так пристрасно, жіночно і чуттєво писати моду можуть лише fashion художники! Однозначно бренд знає як тримати рівень та наші погляди прикуті до себе.
 
 
Ось вона жінка, що одягнула новий образ з цієї запальної колекції - таємниче і спокусливо вона крокує на зустріч своїм емоціям та новим враженням. Вона обирає різні сукні під стать своєму розкішному життю і сміливому характеру. Тут не має місця простоті й лаконічності. Тут панує лише вогонь натури та крижана краса снігової королеви  у холодному блиску прикрас. 
 
 
Асиметричні лінії, глибокі вирізи, що майстерно підкреслюють жіночі принади, продуманий крій, який акцентує увагу на фігурності тіла та легкі склади, що чарівно лягають на образ в цілому.
 
 
Новий лукбук припаде до душі всім, хто готовий поринути у світ загадковості та бурлеску, свята та романтики, а також стане при нагоді під час новорічних святкувань.