ПРОГУЛЯТИСЯ ВУЛИЦЯМИ МІСТА У НОВІЙ КОЛЕКЦІЇ MARSALA FW21/22

ПРОГУЛЯТИСЯ ВУЛИЦЯМИ МІСТА 
У НОВІЙ КОЛЕКЦІЇ MARSALA FW21/22 
 

Осінь продовжує крокувати вулицями міста, а разом з нею квапливо біжать жінки за своїми мріями. І це колесо життя не може спинитися, адже смілива і любляча водночас жінка захоплюється навколишнім, оберігає та бореться за нього і має рухатися на зустріч своїм бажанням щодня. І в цьому темпі лише комфортне і якісне, продумане до деталей взуття може полегшити її участь і прискорити досягнення нафантазованих цілей.
 
 
Цікаво, що думає взуття про свою власницю, супроводжуючи її? Адже дизайнерське взуття, створене таленовитими модельєрами, несе свою енергетику. Взуття з одного боку дуже різне, у кожної пари свій характер та особливості, родзинки, своя так би мовити індивідуальність. В новій колекції бренду MARSALA fall/winter 2021/2022 моделі мають свої риси, свій настрій.
 
 
Закриті туфлі і масивні черевики на зручних підборах - виразні та комфортні. Виконані із гладкої шкіри, без зайвих деталей вони ідеально пасують осінньому місту і діловому стилю сучасних жінок. Високі чоботи, що візуально подовжують ноги, дозволяють відчувати себе завжди на висоті, завжди жіночно, вище і впевненіше.
 
 
Геометричні форми взуття ніби намагаються злитися з архітектурою міста, а великий асортимент лінійки зацікавить і найвибаглишивих модниць. Тут і зручні чоботи, і сексуальні ботфорти з контрастними деталями, і зухвалі казаки. Додати трохи візуалізації й кольорів лінійці зміг художником Олександром Барболіним, з яким у колаборації було розроблено Кампейн колекції. Його роботи впевнено демонструють, як місту пасує нова колекція MARSALA.