ROUSSIN. Спогади особистості

Спогади особистості: арт-колаборація
бренду ROUSSIN і художника Андрія Блажика
 

Наші мрії – це небувалі комбінації бувалого життєвого досвіду, спогадів і бажання бути вільним. Якби ми не могли пам'ятати події, які з нами сталися, ми б не змогли мріяти. Життя перетворилося б в існування з безпричинною послідовністю подій, яка нізвідки не починається, і нікуди нас не приводить.
 
 
Спогади про безтурботне дитинство і шкільні фотографії послужили ідеєю для арт-колаборації українського бренду ROUSSIN і художника Андрія Блажика. Переробивши старий матеріал за допомогою нових технологій – лазерного друку на компакт-дисках у змішаній техніці колажування, вийшли унікальні картини. І як все нове, вони відштовхують і запам'ятовуються.
 
"Ми любимо шукати в картинах ідею авторів, а коли не знаходимо – вигадуємо самі. І це чудово. Це об'єднує нас в ланцюжок, де авторами стаємо ми всі. Де кожна думка й ідея, спровокована картиною – унікальна і самодостатня!", - акцентує художник Андрій Блажік.
 
 
Арт-роботи колаборації розкривають тему формування особистості на спогадах і досвіді. Але, спираючись на отримані знання, ця особистість забуває берегти не обумовлені соціальними рамками мрії, які мотивували в дитинстві.
 
"Дитячі мрії можуть перерости в дорослі цілі. Мріяти літати, управляти вітром або перевтілюватися в динозавра – це тільки маленький перелік фантазій, який, на перший погляд, не можна здійснити, але спогади про них роблять – нас вільнішими!", – зазначає дизайнер бренду Софія Русинович.
 
 
Щодня особистості в особі кожного з нас створюють нові епохи і насичують їх змістом. Але це неможливо без свободи і сміливості – говорити, заявляти, бути почутим. «Це не приймуть. Мене не зрозуміють ... Це не актуально!», – хіба в дитинстві це турбувало? «Чому небо блакитне?» – ганебне питання, коли ти дорослий. Нарощуючи досвід і статус серед людей паралельно будуються і бар'єри у вигляді незручності через незнання. Але цікавість зберігає молодість і пристрасть. Поки ти зацікавлений у своєму ентузіазмі – ти залишаєшся особистістю і твориш свої дитячі мрії.
 
P.S.: небо блакитне, тому що синій колір більше, ніж інші кольори, розсіюється в атмосфері.