Весільна мода - дебютна колекція Nadya Dzyak

Весільна мода -
дебютна колекція Nadya Dzyak 

Весільна мода - це окрема гілка fasion-індустрії, і якщо Ви гадаєте, що ця тема зараз Вам не актуальна чи не цікава, тоді ми поспішимо Вас запевнити, що сьогодні ми представимо нові тенденції цього напряму, які зацікавлять не тільки потенційних наречених, а й усіх поціновувачів краси та елегантності, жіночності та шику.

Адже дебютна колекція Nadya Dzyak Bridal українського бренду Nadya Dzyak - це не тільки традиційні романтичні весільні образи, але і вишукані весільні костюми, які на задумку дизайнера, можна носити в повсякденному житті та гармонійно поєднувати з різними елементами свого гардеробу.

Колекція захоплює своєю легкістю і жіночністю, загадковістю і відкритістю водночас. Весільна лінійка продовжує знакову стилістику бренду, в якій присутні невагомі та напівпрозорі образи.

Дизайнер пропонує романтичні вбрння нареченої у вигляді суконь з органзи із пласкими воланами та воланами-гофре, прикрашеними квітковим декором ручної роботи, блузи та провокаційні мідісукні з ажурними перфораціями, а також брючні костюми і топи, адже за словами Наді Дзяк : "Колекція створена з увагою і захопленням до різних наречених".  

Кольорова гамма лінійки легка і приємна - ніжні відтінки слонової кістки, класичний білий та вершковий кольори, тканини представлені у різних фактурах - це і прозора органза, і розкішний жакард.

Жінки такі різні: чуттєві, пристрастні, провокаційні та ніжні. Колекція створена з думкою про кожну аби вона відчула особливість бути собою і відшукала свій образ, який підкреслить її унікальність, відчуття і відтінки її настрою.