2021 BE CREATIVE 30 КРЕАТИВНИХ ОБРАЗІВ ВІД УКРАЇНСЬКИХ ДИЗАЙНЕРІВ

2021
BE CREATIVE
30 КРЕАТИВНИХ ОБРАЗІВ ВІД УКРАЇНСЬКИХ ДИЗАЙНЕРІВ

 
2021 рік добігає до свого завершення, залишаючи за собою сяйво софітів Fashion показів та яскравий блиск глянцю перших сторінок модних журналів. 
 
Цей рік приємно порадував поціновувачів світу моди та стилю різноманітністю та насиченістю презентацій нових колекцій українських брендів, рік подарував публіці емоційні Fashion покази як в Україні, так і тріумфи наших талановитих дизайнерів на всесвітньовідомих модних подіях. Рік був досить насичений вдалими колабораціями українських брендів із зірками шоубізнесу, блогерами та творчими тандемами безпосередньо самих модельєрів. 
 
Одною із найефектніших й очікуваніших подій світу моди став Ukrainian Fashion Week, що відбувся у лютому та вересні 2021 року. І якщо в рамках UFW колекції були презентовані в рамках No Season, то загалом fashion рік був представлений у двох категоріях SS 2021 та FW 2021. Редакція DESIGNERS.UA, яка невпивно слідкує за модними тенденціями світу української моди, пропонує повернути час назад і оглянути найкреативніші образи 2021 року від українських дизайнерів та іменитих брендів. 30 образів, які на думку редакції мають потрапити до списку, представлені послідовно і зауважимо, що нумерація не має відношення до рейтингу образів.
 

1. Бренд POLINA VELLER                                                         2. Бренд ІРИНА ДІЛЬ

1. Вбрання з  колекції  «Oyma» українського бренду POLINA VELLER відкриває наш огляд. Ця неповторна ефектна кримськотатарська витинанка була створена у співпраці з художником Рустемом Скибіним. 

2. Сукня з об'ємною вишивкою ручної роботи Ірини Діль заслуговує потрапити до нашого списку. Такий вид вишивки - це справжня візитна картка дизайнера, унікальна та оригінальна.
 

   3. Бренд ЖАН ГРІЦФЕЛЬДТ                                                                     4. Бренд Malva Florea
 
3. Космічний образ ЖАНА ГРІЦФЕЛЬДТА із його колекції сезону осінь-зима 2021/2022  ''Ми заручники сузір’їв: Початок світу'' дихає футуризмом і фантазіями на тему зоряних війн.

4. Наступний 
образ від справжньої представниці деконструктивізму. Вбрання від Malva Florea, яких надихнув відомий архітектор Заха Хадід, розширює рамки звичного простору і розуміння моди та стилю.
 

5. Бренд Nadya Dzyak Bridal

 
5. Весільний образ дебютної колекції Nadya Dzyak Bridal, який представив оновлений варіант весільного вбрання у вигляді вишуканого весільного костюму.
 

6. Бренд MARIANNA SENCHINA                                                7. Бренд KATERINA RUTMAN
 
6. Повернутися у світ 60-х та приміряти образ ікони стилю Жаклін Кеннеді. Трохи шику, франтівства і завжди модної клітки від колекції MARIANNA SENCHINA FW’21/22.

7. А далі слідує м
істичний та сміливий образ лінійки KATERINA RUTMAN нагадує про далеку Португалію. Вбрання передає всю чутливість та глибоку самотність, яку створюють проймаючі серце акорди фаду - музики Португалії.
 

8. Бренд Lessless                                                                 9. Бренд LITKOVSKAYA

 
8. Сукні-кімоно від українсько бренду Lessless продовжують вражати своїми яскравими барвами та флористичними принтами. Ділова зустріч в образі від даного бренду однозначно оригінально та креативно.

9. Пориньте у світ шаруватості та об'єму разом із образом колекції LITKOVSKAYA FW2021. Це нестандартне пальто 
залишає простір для польоту фантазії та самовираження. 

 

10. Бренд Vozianov

10. Метафоричний образ, породжений фантазією бренду Vozianov, знайшов свою реалізацію через 10 років кропіткої роботи. Команда бренду шукала можливості інтерпритації ідеї плинності часу. Така відданість та креативна подача зображення ідеї дизайнера обов'язково має потрапити до нашого списку.

 

11. Бренд Ruslan Baginskiy                                                     12. Бренд IENKI IENKI

11. До нашого списку потрапив і гламурний капелюх Ruslan Baginskiy. Будь-який образ довершений таким пафосним головним убором точно приверне захопливі погляди оточуючих.

12.  
Зимови образ від українського талановитого бренду IENKI IENKI - це дань українським традиціям крою та фасону але в сучасній інтерпретації.
 

13. Бренд Bakhirka Apparel 

13. Ще один унікальний неповсякденний образ з'явився у колекції бренду Bakhirka Apparel. Анімалістичний авторський принт та смілива кольорова гамма - жінка в такому костюмі виглядатиме приголомшливо.
 

14. Бренд YADVIGA NETYKSHA

14. Наступний образ належить бренду YADVIGA NETYKSHA. Творчі роздуми фентезійного стімпанка виглядають нетрадиційно і притягують нових і нових прихильників.
 

15. Бренд CHUYKO
 
15. Експерименти з нитками бренду CHUYKO не залишили нас байдужими і цей образ потрапляє до нашого списку найкреативніших.
 

16. Бренд Marsala
 
16. Босоніжки Marsala із мексиканської шкіри Desserto на основі кактусу нопал не можуть не бути оригінальними. Як мінімум те, що вони були створені вперше в 2021 році з цього авторського матеріалу вже винятковість і незаурядність.
 
17. Бренд DZHUS

17.  Кожна колекція DZHUS - це неймовірні фантазії, які притаманні лише справжнім митцям. Концепція образу-конструктора забезпечує необмежену кількість образів, при цьому мінімізуючи затрати власника даного вбрання.
 

18. Бренд GOD NAKED                                                19. Бренд the COAT by Katya Silchenco 


18. Молодий бренд GOD NAKED представив світу в цьому році декілька яскравих та безкомпромісних образів. Наша редакція виокремила найефектніший та найкреативніший образ, що несе свою сильну енергетику.

19. Елегантність та зухвалість, які гармонійно поєднав бренд the COAT by Katya Silchenco. Діловий образ і в той же час відверте вбрання - це оригінальний експеримент.

 


20. Бренд KSENIASHNAIDER                                                          21. Бренд Lallier 

20. Найбільш креативним джинсовим образом 2021 року стало вбрання від KSENIASCHNAIDER. Повсякденний одяг може бути зручним та оригінальним водночас.

21. Асиметричні лінії, глибокі вирізи, що майстерно підкреслюють жіночі принади. Модний дім Lallier впевнено пофантазував на тему вбрання на урочисті події.


22. Бренд FROLOV

 22. Український бренд FROLOV поділився своїм баченням образу нареченої. Що ж доволі неочікувано і цікаво. Однозначно наречена в такому вбранні запам'ятається всім.


23. Бренд Yuliya Psaryova                                                                          24. Бренд Paskal

23. Ексатравагантний та оригнінальний образ для солістки Юлії Саніної від бренду Yuliya Psaryova - це подих свободи та індивідуальності без меж.

24. Легкий та невагомий образ із фатину бренду Paskal - це невловиме нагадування про юність та тінейджерство.

25. Бренд Alina Vovk                                                                     26. Бренд GALUSHKO
 
25. Молодий дизайнер, який вміє привертати увагу. Образ із колекції Alina Vovk “HARMONY OF PARADOX” - це фантазії художника на грані із сновидіннями. Емоційно та унікально.

26.  А чому б і ТАК! Образ,
 натхненний традиціями племінного народу Чукотки, який нафантазувала і майстерно реалізувала молодий дизайнер Галушко Анастасія достойно посів своє місце у нашому списку.


27. Бренд KOHHEN                                                                          28. Бренд PANOVE

27. Збереження українських традицій через призму поглядів дизайнера Олександра Волчака. Неповторний та нестандартний образ бренду KOHHEN.

28. Цікавий спосіб для створення наступного образу обрав бренд PANOVE. Дане вбрання створене за аналогією орігамі, де за простотою ховається багатошаровість.


29. Бренд KULAKOVSKY                                                            30. Biosphere Corporation

29. Космічна дублянка-авіатор у золотому металевому блиску від бренду KULAKOVSKY потрапила до списку найкреативніших за вміння дати новий подих фасонам минулих років.

30. Завершує наш список сукня компанії Biosphere Corporation, яка креативно та нестандартно обіграла тканину і витратні матеріали.