DARJA DONEZZ – AW22 COLLECTION

DARJA DONEZZ – AW22 COLLECTION
 
 
У новій колекції дизайнер бренду Darja Donezz надихається знаковим фільмом Гері Росса «Плезантвіль». Так само як монохромний світ Плезантвіля починає набувати кольорів, коли кожен його житель відкриває в собі нові почуття, і наряди Darja Donezz з кожним новим образом стають більш насиченими, яскравішими, індивідуальними. Різноманітність чуттєвих стосунків виражається в колірній палітрі.
 
 
Модельєр використовує пудрові відтінки, молочний, сірий, а також насичені - фуксія, охра, кораловий, лавровий. Принти: квітковий, смужка. Ключові моделі: жіночні сукні, знакові бюст'є, брючні комплекти, багатошарові спідниці, топи з аплікацією. Матеріали: натуральні шерсть і шовк.
 
Також в цій колекції дизайнер застосувала унікальну техніку нунофелтінгу: за допомогою натурального повсті, ниток і мережива створюється незвичайні за фактурою ефекти на тканині. Романтизм у Darja Donezz - не прості миловидні наряди, а образи з характером, свого роду бунт, незгода з буденністю, ідеалізація минулого і спроба переосмислення сьогодення.