ДЕБЮТНА ПОВСЯКДЕННА КОЛЕКЦІЯ FALL 2021 ВІД KACHOROVSKA

ДЕБЮТНА ПОВСЯКДЕННА КОЛЕКЦІЯ FALL 2021
ВІД KACHOROVSKA

 

Прийшов час розширювати межі нашого гардеробу. Чергова презентація повсякденного одягу у світі великої моди. Ми не можемо стояти осторонь цієї новини і поспішаємо поділитися деталями з Вами. Цього разу свою капсульну колекцію показав світу український бренд Kachorovska.
 
 
Особиста історія бренду зворушлива і цікава. Kachorovska – це бренд із історією в понад півстоліття. Улюблена сімейна справа, яка виросла із маленької майстерні у виробництво, де понад сотня майстрів працюють на радість тисячам шанувальників.
 
 
Сьогодні ми поговоримо не про традиційну для бренду лінійку взуття, а про першу капсульну колекцію зручного повсякденного одягу.
 
 
Візитною карткою бренду є елегантність та лаконічність. Такі ідеї імплементовано і у дебютну лінійку одягу. Колекція включає пальто та тренчі, класичні костюми, затишні вовняні комплекти і акуратні кофти, жіночні сукні, а також лонгсліви. Як бачимо бренд подбав про інтереси всіх своїх шанувальників.
 
 
Приємна стримана кольорова гамма однозначно прикрасить цей сезон, а високоякісні матеріали стануть на сторожі комфорту і зручності своїх власників.