ДО ОСЕНІ ГОТОВІ! IENKI IENKI З КОЛЕКЦІЄЮ LIGHTWEIGHT

ДО ОСЕНІ ГОТОВІ!
IENKI IENKI З КОЛЕКЦІЄЮ LIGHTWEIGHT
 
 
Ця харизматична і норовлива осінь продовжує нас пристосовувати до її перемінливого темпераменту. Сонячними днями ми можемо сміливо розгуляювати у легких модних луках, але вечірні наряди мають вже бути значно теплішими.
 
 
В цій ситуації радує, що fashion конвеєр невтомно працює за будь-якої погоди і на втіху найвибагливіших модників пропонує стильні новинки. Зазирнути у світ осіннього гардеробу пропонує нам український бренд IENKI IENKI, який представив колекцію Lightweight.
 
 
Куртки та жилетки, трикотажні речі, штани, шорти та мініспідниці - здається у лінійці передбачено все для мінливих осінніх днів. Особливістю колекції безперечно являється використання матеріалу PrimaLoft. Тонкі та легкі вироби мають високі водовідштовхувальні характеристики і відрізняються своєю теплотою та комфортністю. Вся колекція бренду утеплена й ідеально підходить для прохолодної осінньої погоди.
 
 
Моделі легко комбінуються між собою і передбачають можливість одягати вироби шарами задля максимального утепленя. Колекція, де все зручно і продумано до дрібниць!