ЕКСТРАВАГАНТНА ВЕЧІРНЯ МОДА ВІД BEZHMEZH

ЕКСТРАВАГАНТНА ВЕЧІРНЯ МОДА
ВІД BEZHMEZH
 
 
Сьогодні ми хочемо поговорити відверто про таку загадкову жіночу рису - завжди бути у центрі уваги. Кожна жінка і навіть маленька дівчинка полюбляють привертати до себе увагу, наряджаючись у цікаві образи. Модна індустрія завжди з особливою прихильністю відноситься до таких сміливих жінок і пропонує великий асортимент різноманітних образів, оригінальних силуетів, виразних аксесуарів. Адже світ fashion - це віддзеркалення настроїв і тенденцій, що панують у суспільстві.
 
 
Жінкам дійсно віртуозно вдається носити на своїх тендітних плечах речі з чоловічого гардероба. Такі вбрання зупиняють погляди - і жінка виглядає напрочуд ще більш спокусливою і привабливою. Смокінг, який почав знову набирати популярності серед любителів шопінгу, продовжує свою переможну ходу. За весь час його існування у фасоні та крої смокінга відбувалися деякі зміни, продиктовані напрямками моди. І якщо раніше смокінг був незмінного крою, то сьогодення встановлює нові правила дрес-коду. І правила життєстверджувано заявляють, що правил вже немає. І тепер політ фантазій дизайнерів створює різноманітні інтерпретації цього парадного наряду, який виглядає не просто оригінально, а дійсно стильно та доречно.
 
 
Якщо елегантний смокінг уже припав Вам до душі і Ви плануєте підібрати свій перший дебютний екземпляр, тоді варто звернути увагу на незмінну класику від Bezmezh. Український бренд Bezmezh у рамках Ukrainian Fashion Week представив жіночий таксідо - зухвалу альтернативу вечірніх витончених суконь. Ідея нової лінійки показати жіночу силу і потужню енергетику, адже в сучасному світі жінка може все. 
 
 
Анна Межуева у своїй колекції тримає фокус на популярних зараз таксідо в чорному і айворі відтінках. Ці сміливі варіанти не будуть не поміченими, якщо доповнити їх образ фешенебельними аксесуарами: світськими метеликами, стильними краватками та екстравагантними поясами кушаками, які передбачено у новій лінійці.