ФАНТАЗІЇ YADVIGA NETYKSHA У НОВІЙ КОЛЕКЦІЇ ОСІНЬ-ЗИМА 2021-2022

ФАНТАЗІЇ YADVIGA NETYKSHA
У НОВІЙ КОЛЕКЦІЇ ОСІНЬ-ЗИМА 2021-2022
 
 
Осінній перфоманс продовжує своє екстравагантне шоу. І для тих, хто вже починає кутатися у теплі пледи вдома і готує чергову чашечку зігріваючого чаю, ми пропонуємо послухати захопливу fashion казку. Не вірите, що таке можливе у світі української моди? Тоді готуйтеся - ми знаємо чим Вас здивувати!
 
 
Але спочатку зізнайтеся чи чули Ви про такий дизайнерський напрям, як стімпанк? Сьогодні ми поговоримо про відомий український бренд YADVIGA NETYKSHA, що презентувала свої творчі роздуми фентезійного стімпанка у новій колекції осінь-зима 2021−2022.
 
 
Сьогодні це не дуже відомий стиль, не дуже поширений, хоча ряди його прихильників зростають з кожним днем. І це не дивно! Адже ретро-футуристичний стиль, що поєднує зовсім непоєднуване, який об'єднує в одне ціле два зовсім різні світи - це і є стімпанк. Таке собі ретро з милими картинками минулого, або можна назвати його творчий погляд у майбутнє. Здається, цей напрям буде все далі і далі привертати молоде покоління, що марить надлюдиною, з вольовою силою духу і шаленою жагою мрії. 
 
 
Своєрідною сценою драматичного перфомансу став для показу особняк кінця ХІХ - ХХ ст., виконаний за проектом Володимира Ніколаєва.
 
 
Стилізована гардеробна стала місцем кулуарного перфомансу. Так звана fashion моно-вистава, у якій приймав участь модель та блогер Дмитро Сукач. Саме він приміряв і демонстрував речі з колекції. Всього їх було 32 одиниці, серед яких трикотажні светри, брюки, та сорочки, пальта. Все відгукувалося військовою тематикою. Своєрідна вигадана історія, що нагадувала героїв Олексія Вронського з Анни Кареніной і Миколи Ростова, П'єра Безухова з Війни і Миру Льва Толстого