НОВА КОЛАБОРАЦІЯ ШОУ ЕБАУТ ТА GRMN

НОВА КОЛАБОРАЦІЯ
ШОУ ЕБАУТ ТА GRMN 



 
Давайте зануримося у світ багатогранної української спадщини: пишних жіночих вбрань, оригінальних традиційних образів, продуманих до дрібниць, трохи магічних знань наших предків, що закодовані у вишивці та орнаментах, і читають їх лише обрані, які відчувають енергетику свого народу.
 
 
Цей продуманий не одним поколінням світ несе не лише красу та захоплення від тонкощів і майстерності ручної праці, а і як енергетичний двигун акумулює енергію і передає своєму власнику.
 
 
Одяг, що ми носимо, це стиль і образ життя і думок, це емоції та наші стани душі. Зачерпнуть натхнення у своїх прадавніх коренях та створити унікальний проект «Мова предків», вирішили бренд GRMN та шоу ебаут.
 
 
Їхня спільна колекція - це про переродження української культури у сучасний стиль. Це про свободу бути українцем та жити. Наші традиційні натуральні волокна, льон, символіка у вишивці і автентична техніка мотанки зробили лінійку одягу виразною й цікавою. Та в той же час дизайнери продумали комфортність виробів, яка так важлива для сучасних людей.