ПОЕТИЧНІ МОТИВИ ДЕБЮТНОЇ КОЛЕКЦІЇ "КОХАНА"

ПОЕТИЧНІ МОТИВИ 
ДЕБЮТНОЇ КОЛЕКЦІЇ "КОХАНА"

 

Сьогодні ми часто згадуємо наше генетичне коріння, відновлюємо давні традиції та повертаємося до витоків української культури та історії.
 
 
 Світ української моди на сьогоднішній день все більше переплітається з українським спадком попередніх поколінь, надихається талановитими та ідейними постатями нашої минувшини.
 
 
Українці - це співоча нація, нація поетів та художників. Саме наша поетична творчість стала надійним фундаментом для усвідомлення свого українського Я. І зараз це стало поштовхом для створення першої колекції українського бренду жіночого одягу «КОХАНА».
 
 
Лінійка, розроблена двома креативними жінками Анною-Марією Коваль та Іриною Тітенко. Бажання створити особливий одяг, де жінка -  основна героїнею, а одяг другорядний, а також ідея підкреслити індивідуальність жінки поетичними рядками української поетеси лягли в основу дебютної колекції. Легка та невимушена колекція образів, натуральні тканини, розшиті поезією у техніці вишивки створюють оригінальні вироби приємні, як для тіла, так і для душі.