СВЯТКУЄМО ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ РАЗОМ ІЗ ПАТРІОТИЧНИМ ДРОПОМ ВІД ATELIER HANDMADE

СВЯТКУЄМО ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ 
РАЗОМ ІЗ ПАТРІОТИЧНИМ ДРОПОМ ВІД 
ATELIER HANDMADE

 

23 та 24 серпня - це знакові дні для Українського народу. Синьо-жовтий стяг, який вже багато років піднімається тріумфальним знаменeм у кожній перемозі українців на змаганнях, майорить на визначних подіях і прикрашає наші оселі, одяг та елементи декору. Синьо-жовтий - це не просто кольори. Це дух нашого народу, який звик ходити під вільним та мирним небом та насолоджуватися сходом і заходом сонця у золотистому світлі колосків наших полів.
 
 
Український бренд Atelier Handmade створив патріотичну колекцію у кольорах нашого прапору, віддаючи дань самосвідомості нашого народу. 
 
 
Кожен виріб нової лінійки дихає свободою та незалежністю. Вільний крій створює комфорт, а тонкі натуральні тканини відчуття невагомості. 
 
 
Синьо-жовта палітра заряджає енергією та жагою до життя, до того ж одяг прикрашає декоративна вишивка у формі птахів, що робить виріб оригінальними та стильними водночас. Святкуючи День Незалежності України, ми підсвідомо обираємо наш традиційний одяг: вишиванки, речі з українськими атрибутами або ж синьо-жовті тони, створюючи прекрасні образи, які піднімають наш бойовий дух і надихають крокувати далі, будуючи світле майбутнє в Україні!